Michon Young – Love

Dit beeld weerspiegelt alles over deze fenomenale kunstenaar. Muziek heeft altijd een sleutelrol gespeeld in het getuigenis van haar leven. 

Michon C. Young is een trotse inwoner van Gary, Indiana. Ze heeft een aantal jaren in Michigan gewoond en beschouwt Detroit, MI als haar tweede woonplaats.

Michon heeft geopend voor Grammy Award-winnaar CeCe Winans, gerenommeerde jazztrompettist TL Williams en tal van anderen. Michon is ook verschenen op verschillende lokale televisieprogramma’s, waaronder de nationaal gesyndiceerde televisieshow Dorinda Clark-Cole. Michon bracht haar debuutalbum “Possessing the Promise” uit in 2011. Verschillende nummers van dit project beklommen de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk en waren te zien op de compilatie Best of Soul en Jazz 2012 van de Britse radiopersoonlijkheid Brian Hurst.  

In 2015 stond Michon’s single ” Always Remember ” op nummer 1 in de Britse soul- en jazzhitlijsten van de beste onafhankelijke nummers in de afgelopen vijf jaar. Momenteel worden veel nummers van dit project nog regelmatig gedraaid in Zwitserland, Afrika en Londen. De muzikaliteit in aanvulling op de soulvolle, inzichtelijke, tekstueel klinkende selecties op Michon’s nieuwste project “Love,Life,Experiences” zal de harten van velen raken en de muzikale oren van alle generaties behagen.

 7 x bekeken totaal,  1 x vandaag bekeken

0 replies on “Michon Young – Love”