JOHN LEGEND – DOPE

John Legend heeft “Dope” met JID uitgebracht , de eerste single van zijn aankomende album. De titel van zijn achtste studioalbum en de releasedatum zijn nog niet bekend gemaakt.
Geproduceerd door Ian Kirkpatrick en Ryan Tedder, schreef Legend samen met Charlie Puth, Tedder en JID “Dope”. In het nummer zingen en rappen Legend en JID respectievelijk over hun verslaving aan de vrouwen van wie ze houden op de zomerse, feel -goed nummer.

“Ik ben zo opgewonden om nieuwe muziek uit te brengen”, zei Legend in een verklaring. “Het afgelopen jaar of zo was zo spannend voor mij creatief. Ik heb geschreven en samengewerkt met enkele van de meest getalenteerde mensen in de muziek, en we hebben geweldig nieuw materiaal om met de wereld te delen. ‘Dope’ is een van mijn favorieten. Ik hou van de energie van het lied. Ik vond het geweldig om samen te werken met mijn begaafde co-schrijvers en producers, en JID is een van mijn favoriete opkomende hiphop-artiesten. Ik hoop dat het nummer deze zomer deel kan uitmaken van de soundtrack van mensen.”

 12 x bekeken totaal,  1 x vandaag bekeken

0 replies on “JOHN LEGEND – DOPE”