Lady Gaga – Hold My Hand

Singel van de week
Hold My Hand is een nummer van de Amerikaanse zangeres Lady Gaga en is uitgebracht op 3 mei 2022. Het is de eerste single van de soundtrack voor de aankomende film Top Gun: Maverick (2022). Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gaga en BloodPop als “een liefdesbrief aan de wereld tijdens en na een zeer moeilijke tijd”.
Benjamin Rice ontving extra productiekredieten.

In april 2021 meldde roddelwebsite ShowBiz 411 dat Lady Gaga betrokken zou zijn bij de soundtrack voor Top Gun: Maverick . Het gerucht verspreidde zich naar andere publicaties, waaronder diverse magazines en roddelrubrieken.

In april 2022 begon Gaga cryptische berichten op Twitter te plaatsen die fans interpreteerden als de tekst van het geruchtennummer. Ze kondigde formeel “Hold My Hand” en de releasedatum aan op 27 april 2022. Tijdens de aankondiging deelde Gaga mee dat ze al jaren aan het nummer werkte en “didn’. Ik raliseerde me niet eens de meerdere lagen die het omspande over het hart van de film mijn eigen psyche en de aard van de wereld waarin we hebben geleefd tijdens het schrijven ervan.

Dit is de Singel van de week

 11 x bekeken totaal,  1 x vandaag bekeken

0 replies on “Lady Gaga – Hold My Hand”